Lies & Teije's reis website

Naar Beaunne in midden Frankrijk


Je bent hier: Home -> Europa -> Spanje -> Reisverslag Spanje -> 10 juni

Spanje, zomer 2001, naar Beaunne in midden Frankrijk

Even vooraf: dit reisverslag hebben we pas eind 2001 opgeschreven en achteraf hebben we spijt dat we niet meer foto's hebben gemaakt en een wat uitgebreider verslag. Maar helaas, met deze korte verslagen zul je het moeten doen...
Onze eerste dag van een lange vakantie. Eindelijk kunnen we een paar weken achter elkaar weg, met de nieuwe kamera...
Pauze op de camping Lies is blij dat ze haar camera terug heeft!Hoewel, ben ik hem niet vergeten, denkt Lies aan het einde van de dag wanneer we eindelijk een kamping hebben gevonden en de tent staat... Ze is in staat om terug te rijden wanneer we inderdaad de kamera vergeten zijn, of in ieder geval om een andere te kopen. Nadat we de auto volledig overhoop hebben gehaald, en de tassen drie keer zijn doorgelicht, vindt Lies hem per ongeluk ineens onder de passagiersstoel. Wat een opluchting!
Vandaag gaat alles (op het kamera-akkefietje na) zeer voorspoedig. Vanuit Groningen rijden we richting zuiden en binnen 6 uur zijn we in Noord-Frankrijk. We nemen geen tolwegen maar de alternatieve routes want we hebben geen haast en belanden zo bij het Archeodrome, langs de weg richting Lyon. Het motel daar is ons iets te duur, dus rijden we een eindje terug naar Beaunne waar we op de kamping gaan staan.
We willen deze zomer naar Portugal, maar eigenlijk willen we ook al zolang even door Andorra rijden en Barcelona moet toch zo'n geweldige stad zijn, al was het maar om de kunstwerken van Gaudi te zien. En zo wordt deze vakantie een lange rit via Andorra en Barcelona (en waarom dan ook Cordoba niet?) naar Portugal.

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven