Lies & Teije's reis website

De reis is voorbij, we gaan weer huiswaarts


Je bent hier: Home -> Europa -> Schotland -> Reisverslag Schotland -> 19 mei

Schotland, mei 2005, de reis is voorbij, we gaan weer huiswaarts

De wekker gaat inderdaad erg vroeg en om 6 uur voelen we ons nog niet helemaal wakker. Maar daar zorgt de stromende regen wel voor en doorweekt stappen we in de bus die ons naar het vliegveld brengt. Voor we het weten zijn we ingecheckt, met de natte jassen in de bagage en zitten we aan een laatste en lekker Schots ontbijt.
Het regent nog steeds wanneer het vliegtuig opstijgt maar al gauw zitten we dan in de zon. We hebben het gevoel dat we heel lang in Schotland zijn geweest, veel langer dan de 2 weken die het waren. Of zou dat komen omdat we dit keer een kleinkind hebben, dat we toch wel hebben gemist... Een leuk vooruitzicht, daar gaan we straks direkt heen, zodra we thuis zijn. Maar we hebben weer genoten van Schotland en weer zoveel nieuwe dingen ontdekt, we zijn nog lang niet klaar met dit land.
Terug in Nederland, station AlmereIn Nederland is het droog en de hele reis verloopt voorspoedig. In Almere moeten we nog 1 keer overstappen en dan in onze eigen auto verder naar Groningen. Om kwart over 3 zijn we er weer, maar wel een hele ervaring rijker. En ook een stuk armer, want Schotland is gewoon een erg duur land. Maar daar kijken we nu even niet naar, gelukkig gaan we komende zomer weer gewoon goedkoop kamperen! Dan zullen we die eeuwige tegenstanders van de Schotten, de Engelsen eens wat beter bekijken.

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven