Lies & Teije's reis website

We blijven binnen vandaag


Je bent hier: Home -> Europa -> Schotland -> Reisverslag Schotland -> 20 maart

Schotland, maart 2004, we blijven binnen vandaag

En inderdaad, zoals de weersvoorspellingen al hebben aangekondigd is het ontzettend slecht weer wanneer we wakker worden.
Het plein van Beauly Onze kamer, Caledonian hotelWe installeren ons daarom met de laptop in de kroeg en gaan verder met het ontwikkelen van een website voor het Caledonian Hotel. Het resultaat tot nog toe kun je bekijken op www.fishinn.co.uk. We schieten nog wat plaatjes van een paar kamers en ook buiten als het eventjes twee minuten droog is, maar we hebben er voldoende werk aan om de dag door te komen.
Potten vol thee en koffie worden aangesleept door Iain en Cathy en hoewel ze zelf geen verstand van websites en internet hebben, waarderen ze het resultaat dat langzamerhand groeit. Aan het eind van de dag zijn wij ook redelijk tevreden over het resultaat. Er moet nog heel wat aangepast, verbeterd en afgerond worden maar dat komt wel wanneer we terug in Nederland zijn. Wij hebben ons kostje hier weer verdiend.
Live muziek in de pub's Avonds verschijnt er een groep jongeren in de bar met een gitaar en de hele avond door horen we live muziek, vooral oudjes uit de jaren zestig en zeventig. En, is dat nou Midas Dekkers op latere leeftijd, daar in de kroeg???
Nadat de kroeg officieel gesloten is blijft een klein groepje nog urenlang kaarten en ook wij moeten eraan geloven. Het zal wel beginnersgeluk zijn maar we winnen meer dan we verliezen tot grote ergernis van één man die wel erg fanatiek en serieus dit kaartspelletje speelt. We trekken ons er niks van aan, maar we zijn in een allerbest humeur wanneer we tegen drie uur 's nachts eindelijk naar bed gaan.

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven