Lies & Teije's reis website

Helaas, weer terug naar huis


Je bent hier: Home -> Europa -> Schotland -> Reisverslag Schotland -> 20 maart

Schotland, maart 2003, helaas, weer terug naar huis

Dunalastair hotel Dunalastair hotelNa een prima ontbijt nemen we afscheid van Paul en het hotel met de belofte zeker terug te komen. Waarschijnlijk wordt dat volgend jaar, maar een precieze planning hebben we nog niet.
Menzies kasteelWe hebben nog wat tijd over en die besteden we door nog wat rond te rijden, zoals even langs Castle Menzies. We hebben al wel door dat maart niet de beste tijd is om kastelen te bezoeken: ook deze is gesloten. De regel lijkt te zijn dat ze vanaf 1 april of vanaf 1e paasdag geopend zijn en dan vaak tot eind oktober.
Taymouth kasteel Taymouth kasteelIn de buurt van Kenmore zien we in de verte kasteel Taymouth liggen, vlakbij de plek waar de rivier de Tay en loch Tay samenkomen. Ook dit is een prachtig gebied om doorheen te rijden.
Maar dan zijn onze rustige ritjes echt afgelopen in dit fantastische land.
We moeten ons nog haasten om op tijd op het vliegveld te zijn en voor we het weten zitten we al in de lucht. Negen heerlijke dagen hebben we gehad, met prachtig weer. We hebben veel bekende dingen gezien en vele nieuwe. We zullen waarschijnlijk nooit genoeg krijgen van dit land. Ook deze keer hebben we weer zoveel gebieden doorkruist waar we graag wat langer waren gebleven. De volgende keer dan maar, en de keer daarop, enzovoorts. Schotland, tot gauw...

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven