Lies & Teije's reis website

Glen Affric, Inverness en laatste avond in Beauly


Je bent hier: Home -> Europa -> Schotland -> Reisverslag Schotland -> 22 juli

Schotland, juli 2000, Glen Affric, Inverness en laatste avond in Beauly

Dorpsplein van BeaulyDe lange ritten hebben we nu wel gehad. Na eerst wat rondhangen in Beauly bezoeken we op ons gemak Inverness om daarna nog een klein beetje rond te toeren. Op de foto het dorpsplein van Beauly.
Loch AffricHet is een mooie dag om nog even naar Glen Affric te gaan en wat rond te wandelen. Aan het einde van de Glen kan men korte of lange wandeltochten maken in dit schitterend gebied dat uitkomt bij Loch Affric. (Foto hiernaast is een ingescande ansichtkaart)
Cathy achter de bar Stamgast ArchieIn de pub is het 's avonds niet zo druk als de avond tevoren, maar nog druk genoeg; het is tenslotte zaterdagavond. We kunnen dus mooi nog een paar foto's maken van Iain en Cathy en ook Archie, een trouwe stamgast.
Iain met sigaar Cathy schenkt bijNa sluitingstijd willen Iain en Cathy dat we nog even blijven zitten, maar dat even wordt al gauw een paar uur. We hebben het ontzettend getroffen dat we deze lieve mensen ontmoet hebben.

Wat men ook over Schotten beweert, over het algemeen hebben wij ze leren kennen als hartelijke mensen. Soms wat schuw in het begin en je moet gewoon wat langer met ze in gesprek zijn. Maar wanneer je er eenmaal 'bij hoort' komen ze helemaal los. Bij ons kunnen ze niet meer stuk!

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven