Lies & Teije's reis website

En terug naar huis


Je bent hier: Home -> Europa -> Portugal -> Reisverslag Portugal -> 10 juli

Portugal, zomer 2001, en terug naar huis

La Roche, BelgiëDe laatste rit van deze vakantie, maar we besluiten er toch nog even van te genieten en uitgebreid door de Ardennen te touren en een aantal stadjes en dorpjes te bezoeken. Hier rechts La Roche.
Durbuy, het kleinste stadje van BelgëEnige jaren geleden is Teije eens in Durbuy, het kleinste stadje van België, geweest, dus moet hij Lies daar ook even mee heenslepen. Het dorpje ligt prachtig verscholen tussen de bossen bij een riviertje en is gecentreerd rond een groot dorpsplein.
Na een uurtje rondwandelen gaan we toch maar weer verder, maar we komen de één na de andere omleiding tegen. Het kost ons aardig wat moeite om voorbij Luik te komen. Achteraf blijkt dat de Tour de France net begonnen is en vandaag door deze buurt gaat.
De laatste foto van deze reisHelaas, helaas, in de Ardennen nog even een fotootje van ons samen, maar dan is het echt voorbij. Dat moment dat je Netherlands weer binnenrijdt: wij gaan liever weg. Maar dat zou gelukkig niet zo lang meer duren... En, we hebben eigenlijk niets te klagen: 1 maand vakantie met voornamelijk prachtig weer, heel veel gezien en meegemaakt. De kilometerteller geeft bijna 9000 kilometer aan.

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven