Lies & Teije's reis website

We doorkruisen Frankrijk


Je bent hier: Home -> Europa -> Portugal -> Reisverslag Portugal -> 09 juli

Portugal, zomer 2001, we doorkruisen Frankrijk

Vandaag zijn we wel op tijd weg en we besluiten het niet meer zo bont te maken als gisteren. Ergens tot in Noord-Frankrijk, dat is de bedoeling terwijl we ook nog wel wat willen zien. Vanaf Bordeaux gaan we eerst iets oostelijk en vervolgens naar het noorden, Centraal Frankrijk door.
AuxerreOp de foto rijden we Auxerre binnen. Het laatste stuk nemen we toch maar een tolweg, hoewel we die meestal proberen te vermijden wanneer we daar de tijd voor hebben. Zo schieten we aan het eind tenminste nog een beetje op en vandaag is alleen doorreisdag.
Treinstation van Rethel Lies in ons hotel, RethelEn zo zijn we aan het einde van de middag in Rethel, ten noorden van Reims. Deze laatste nacht willen we wel in een hotel en die vinden we bij het station: Hotel du gare.
Het hotel is prima, maar het voedsel is niet aan te raden en zeker niet met de prijzen die erbij horen: voor 1 bordje konijnenvoer zijn we FF 70 kwijt (€ 10,50), waarvan we driekwart laten staan omdat het niet te eten is... Na een korte wandeling door het dorp gaan we vroeg naar bed.

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven