Lies & Teije's reis website

Casfreires, een laatste rustdag


Je bent hier: Home -> Europa -> Portugal -> Reisverslag Portugal -> 07 juli

Portugal, zomer 2001, Casfreires, een laatste rustdag

Morgen moeten we weer richting Nederland, dus vandaag gunnen we onszelf een laatste rustdag. Het weer werkt fantastisch mee; dat mag ook wel na een paar toch wat koudere dagen. Nog eventjes wat winkeltjes in nabijgelegen dorpjes af, maar verder liggen we bij het zwembad dat we vrijwel voor onszelf hebben.
Camping Chave Grande, Satão Camping Chave Grande, SatãoVanuit het zwembad kunnen we genieten van de prachtige omgeving. Voor een camping met zoveel luxe is het er absoluut niet zo duur. De campings in Lissabon en Albufeira waren bijna 2x zo duur als deze en de gastvrijheid heel wat persoonlijker! Een pluim voor de Nederlandse campinghouders Bert en Gea!
Camping Chave Grande, SatãoWe begonnen deze reis als niet-strandliefhebbers maar door de hoge temperaturen zijn we ondertussen dol op water en zee. Onze reis is bijna afgelopen en daarom moeten we gewoon nog wel even genieten van de luxe van een zwembad. Maar alleen zon- en zwemvakanties, daar zijn we nog niet aan toe.
Als avondmaal halen we 2 gegrilde kippen uit het dichtsbijzijnde dorp (ƒ 6,50 oftewel € 3,-) en 's avonds moeten we natuurlijk nog een paar uurtjes de campingkroeg in waar we bijzonder leuke gesprekken hebben gevoerd met onze medegasten en het wordt uiteraard toch weer laat.

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven