Lies & Teije's reis website

Een dagje aan het strand, Narbonne-Plage


Je bent hier: Home -> Europa -> Frankrijk -> Reisverslag Frankrijk -> 18 juni

Frankrijk, zomer 2006, een dagje aan het strand, Narbonne-Plage

Onze tentHet heeft vannacht nog een beetje geregend, maar de lucht is stukken helderder dan gisteren. Een mooie dag om naar het strand te gaan, want daarvoor zijn we hier eigenlijk gekomen. We doen het deze vakantie wat rustiger aan dan anders (we worden ook wat ouder...) want we hebben het de afgelopen tijd erg druk gehad en wat is er dan lekkerder dan even een paar dagen te ontspannen bij het strand? Niet te lang, natuurlijk, want dan worden we ook weer gek van het niets-doen.
Binnenzee bij Narbonne-plage Binnenzee bij Narbonne-plageBij de camping moeten we eerst langs een kleine binnenzee lopen en op aanraden van een mede-kampeerder (75%Nederlanders!) gaan we daar niet bij zitten, want het water is zo dood als een pier. Dus lopen we een paar honderd meter verder tot aan de echte zee waar het niet echt heel druk is. Er zijn wel veel Fransen die van hun vrije dag genieten, maar het strand is erg lang en de massa ligt behoorlijk verspreid. Het zeewater is heerlijk, absoluut niet koud en we worden aardig gebakken in de zon.
Er staat ook aardig wat wind en dan heb je helemaal niet door dat het zo warm is. Teije verbrand zijn enkels (die doen nog een paar dagen pijn!), maar na een paar uurtjes weten we dat het genoeg is en gaan we terug naar de camping, een hapje eten bij het restaurant (waar natuurlijk ook alweer een groot scherm is opgesteld voor het WK voetbal) en daarna lekker relaxen bij de tent. We hebben aardig wat boeken bij ons, maar op deze manier gaan we wel heel snel door onze stapel heen!

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven