Lies & Teije's reis website

De rit naar huis terug


Je bent hier: Home -> Stedentrips -> Berlijn -> Reisverslag Berlijn -> 11 september

Berlijn, september 2002, de rit naar huis terug

Onze bungalow In de tuin, ZermützelOp onze laatste ochtend slapen we lekker uit en ruimen vervolgens de bungalow op. We zijn zo klaar, want we zijn nauwelijks binnen geweest met dit mooie weer.
De ochtend brengen we door met Annemarie en Wolfgang in hun mooie tuin. Ongelooflijk genoeg is het alweer zo lekker warm, al heel vroeg.
In de tuin, Zermützel In de tuin, ZermützelMaar de ochtend vervliegt en voor we het weten is het tijd voor het middageten dat we gebruiken bij de zus van Wolfgang en haar man, die een vakantiebungalow aan de andere kant van de weg hebben.
Na het eten nemen we afscheid van ze en we hopen volgend jaar weer een paar dagen langs te komen.
Lies in de tuin, ZermützelOnze vakantie is weer een succes. Eerst een paar dagen een wereldstad bekijken om daarna bij vrienden tot rust te komen in de vrije natuur. De laatste zomerdagen hebben duidelijk gewacht op ons laatste uitje deze zomer! Na 500 kilometer, wanneer we de Nederlandse grens passeren, vallen de eerste regendruppels alweer uit de lucht.

Wij zijn naar Berlijn geweest, en een halve dag in Polen! We hebben genoten en we hebben oude vrienden teruggezien. Een vakantie zoals we die nog veel vaker zouden willen hebben...

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven