Lies & Teije's reis website

De thuisreis naar nat Nederland


Je bent hier: Home -> Europa -> Denemarken -> Reisverslag Denemarken -> 09 juli

Denemarken, zomer 2002, de thuisreis naar nat Nederland

Huisje in BredstenIn tegenstelling tot de broeierige dag van gisteren is het vandaag niet alleen warm, maar ook zonnig. De laatste spullen zijn ingepakt en het einde is echt in zicht. We dralen nog een beetje om weg te gaan, tenslotte hoeven we maar een paar uur te rijden en we willen eigenlijk nog lang niet naar huis.
Een laatste picknick Een laatste picknickNa ons vertrek zitten we al binnen een uur op de autobahn in Duitsland en tussen de middag genieten we nog even van een heerlijke picknick in de zon. Zo proberen we tot het laatst van deze mooie vakantie te genieten.
Tot we de grens van Nederland passeren. Het kan niet missen: de zon verdwijnt en regen stroomt uit de wolken naar beneden. Al die duizenden kilometers die we naar het zuiden hebben gereden hebben ons niet dichter bij mooier weer gebracht. Maar we hebben een fantastische reis achter de rug, waarbij Noorwegen alles overtrof, niet alleen wat prijzen betreft, maar vooral ook door het natuurschoon en de afwisseling. Wie weet, misschien ooit weer (nadat we de rest van de wereld 'even' hebben bekeken) en zoals we uit de reakties hebben begrepen, zijn we in Finland de schoonheid van het oosten misgelopen. Zo blijft er nog genoeg voor ons te zien!

 


© Teije & Elisabeth 2000 - 2018 Naar boven