Lies & Teije's reis website

Reisverhalen, puzzels en informatie


Je bent hier: Home

Nieuws en reisplannen

Je ziet het goed, eindelijk hebben we de site in een moderner jasje gestoken, laat ons maar weten wat jij ervan vindt.
Nu wordt het tijd om onze reizen vanaf 2009 op de site te publiceren, maar eigenlijk willen we ook de engelse site synchroon laten lopen met deze; je ziet, we lopen nogal achter, maar we werken er rustig aan door. Behalve reispuzzels en onze reisverhalen vind je hier ook landeninformatie en relevante links. En natuurlijk komen er ook heel veel nieuwe puzzels, daar gaan we als eerste een begin mee maken! Op de update-pagina vind je meer informatie wat er nieuw is op de website en op de puzzelpagina zie je de nieuw toegevoegde puzzels.
Zie je fouten of onjuistheden, mail ons dan gerust.
Check je autowaarde.
Parkeren Schiphol


Puzzels van reisfoto's

Rockconcert o`p straatIedere keer dat je deze pagina opent, wordt een willekeurige puzzel getoond maar je kunt via de puzzelpagina alle puzzels bekijken en maken!
Er staan al bijna 1400 puzzels op de website maar de laatste die we hebben toegevoegd dateren uit 2009. En ondertussen hebben we alweer heel wat reizen gemaakt en komen er binnenkort nog wel 1000 puzzels bij. Genoeg voor heel wat uren puzzelplezier! We melden het hier als er nieuwe puzzels geplaatst worden.
Kijk voor tips over Toscane eens op www.toscanetips.nl

Reisverslagen (chronologisch)

Specials en themapagina's, onze andere websites

Alles over Gaudi en zijn bouwwerken Schotse kastelen die wij bezocht hebben Alfabetische Schotland kastelenlijst met ruim 300 kastelen Schotse oudheden die wij bezocht hebben Op de radio bij Weg met BNN   Lies haar eigen website met leuke links en ecards van onze reisfoto's Informatie over het online regelen van je reis naar Schotland Op het forum kom je van alles te weten over Schotland en kun je je vragen stellen Een fotodagboek van Esmee, onze kleindochter die in juli 2004 is geboren De bedrijfswebsite van Teije
© Teije & Elisabeth 2000 - 2017Naar boven